torsdag den 26. november 2015

Yousee analoge kanaler

YouSee valgte i 2009 at kre videre med analogt signal p. Op mod 80.000 YouSee kunder skal finde en ny lsning, hvis de fortsat vil se fjernsyn. Indls eller genindls dine tv-kanaler F hjlp til at indlse eller genindlse dine tv-kanaler fra YouSee. Vi valgte dengang at fortstte med at distribuere udvalgte kanaler analogt. Februar 2016 slukkede vi for resten af de analoge tv-kanaler.

YouSee oplyser, at lukningen er ndvendig for at skabe mere plads i kabel-tv- nettet til. December 2014 ndrer vi udbuddet af kanaler i din tv-pakke. YouSee slukker de analoge tv-kanaler til februar - FlatpanelsDK 20. YouSee slukker for analogt signal: Nu er det slut for altid med.

S kom melding som mange havde ventet og mange nu raser over: Det analoge signal fra Yousee slukkes i 2016 og sikke en debat der. Fra december 2015, viser Yousee en rulletekst i toppen p udvalgte analoge tv- kanaler som DR 1 og TV 2. Ndringer i Fuldpakken og Tillgspakken Hvis du modtager dine kanaler analogt, dvs. For at komme i gang skal du identificere dig med din adresse. Fr vi, nr vi slukker de analoge tv-kanaler, lyder det fra YouSee-direktr, Ren.

Se YouSees store programoversigt P denne side kan du se en oversigt over hvilke tv-kanaler YouSee kan tilbyde dig. Som for eksempel YouSee Plus eller et tv, som kan vise digitale tv-kanaler. Denne side er beskyttet med kodeord og beregnet til beboerne i foreningen. YouSee endegyldigt for det analoge tv-signal for at skabe mere. De analoge kanaler hos YouSee slukker under 7 r efter den udmelding.

At du har et ldre tv som ikke kan modtage. Nogle af dem, kan det skyldes, du har et antennekabel, der ikke er YouSee Ready, og derfor kan du vre ramt af. Kunder med YouSee kabel-tv der har tv uden kabeltv-tuner. Det er snart slut med trkke YouSee s analoge kanaler ind p det gamle billedrrs-tv. At du har et ldre tv som ikke kan.

Farvel til analogt tv Indls digitale tv-kanaler efter analogt sluk. YouSee-kanaler i Region Hovedstaden For analoge og ukrypterede digitale kanaler er dette lig med at kanalen kan ses i den pgldende pakke. YouSee - Nyt om nye tv-kanaler, tv-bokse og produkter : YouSee slukker for de sidste analoge kanaler 9. Februar lukker Yousee for analog kanaler og de vises derefter. Februar 2016 slukker YouSee endegyldigt for det analoge tv-signal. YouSee slukker for analog TV - YouSee Forum Det luftbrne analoge sendenet blev faktisk allerede slukket af staten tilbage i 2009.


Bliver du ramt og skal kbe nyt, s har de indget samarbejde med Elgiganten om rabat p udvalgte. Glostrup Boligselskab - YouSee - Analoge tv-kanaler lukker YouSee - analoge tv-kanaler slukker. Admiral Strand Feriehuse Udlejning af sommerhuse i alle strrelser og alle kategorier fra Blvand i syd til. Alsidig produktserie af indbrudshmmende beslag, der anvendes p boligens dre og vinduer for at.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.