torsdag den 25. februar 2016

Moderne sommerhus

Super lkkert og moderne sommerhus som nemt rummer den store familie eller 2 familier sammen. Moderne og stilfuldt sommerhus i Bstad til leje Hjt beliggende sommerhus i udkanten af Bstad med udsigt over byen og havet. Fritidshuset er opbygget af 3 bygninger med hver sit pyramidetag, der ligger forskudt i forhold til. Sommerhuset med plads til drmme og meget lidt vedligeholdelse. Trt sommerhus fra 60 erne er opgraderet til moderne funktionel feriebolig. Moderne arkitekttegnet sommerhus med Superwood kledning I byggingen av det moderne sommerhuset er det brukes Superwood SW1 AART profil, samt SW5 bord til terrassen.

Vore sommerhuse skal vre anderledes end det man i dagligdagen er. Nybygget og moderne sommerhus - Sommerhus Grenaa Nybygget og moderne sommerhus. Sommerhus - en oase i moderne design Det skulle dog ikke vre gammeldags, men det skulle derimod fremst i et moderne og unikt design. Moderne sommerhus i topklassen til 10 personer Dette moderne og veludstyrede sommerhus i topklassen ligger p Nordsvej bare 200 meter fra Vesterhavet og en lille kilometer fra Sndervigs bymidte. Find din sommerhusstil: Moderne design med fokus p form og linier. Lej sommerhus ip Bornholm i Danmark hos DanCenter Sommerhus beliggende p naturgrund med trer.

Moderne sommerhus

Sammenlignet med denne plantegning af det eksisterende sommerhus er det. Mesinge ferieboligudlejning, sommerhus - feriebolig - Moderne sommerhus beliggende ved meget brnevenlig strand - ferielejlighed eller sommerhus. Byg nyt sommerhus hos Danhaus - se sommerhuse her Byg nyt stilrent og moderne sommerhus med spndende indretningsmuligheder. Typehusene kan tilrettes individuelt, s sommerhuset passer til jeres behov. Arkitekttegnede fritidshuse til den moderne familie Intro-guides: Helrshus Intro-guides: Sommerhus.

Sommerhuset er udfrt med stor glasfacade mod vest og et stort udragende tag der giver ly og skygge over en stor del. Sommerhuset er beliggende i rolige og brnevenlige omgivelser for enden af stille vej. Flot og moderne sommerhus i gafstand til stranden Dette flotte og moderne sommerhus ligger i gafstand til stranden. Velegnet til et par, to par eller lille familie.

Nr man snakker sommerhus, s er det ikke lngere blot et trhus. Arkitekttegnede sommerhuse og fritidshuse fra Frifeldt Hos Frifeldt finder du flotte arkitekttegnede sommerhuse og fritidshuse. Pyramidesommerhuset Moderne sommerhus Pyramidesommerhuset er et moderne sommerhus p 106 m. Sommerhuse - Excellent-Huse - en moderne byggevirksomhed Tanken bag Excellent-Huses fritidshuse er, at de skal vre noget andet end parcelhuset. Srdeles velbeliggende sommerhus p 95 m2, total moderniseret i 2011.

Lyst og moderne sommerhus i dejlige omgivelser Sommerhus OH185, Als Odde - Book sommerhus OH185, Kattegat her. Fra trt 60aposer sommerhus til moderne, funktionel feriebolig - Danske. Vi bygger fritidshuse med rum og muligheder for at familien kan vre. P billederne kan i se et eksempel p hvor moderne og luksurist et sommerhus kan vre. Huset er perfekt til familien, der nsker masser af komfort og et moderne feriehus. Stort, moderne badevrelse med spabad, sauna, bruseniche, hndvask og toilet.

Moderne sommerhus

Moderne arkitekttegnet sommerhus med Superwood bekldning Til byggeriet af det moderne sommerhus er der anvendt Superwood SW1 AART profil, samt SW5 brdder til terrassen. Bo gratis i ferien Femina At bytte hus eller lejlighed med en familie fra et andet land er en genial ferieform. Boliger Hjrring til leje og salg: Udlejning og salg af villaer, lejligheder, vrelser, byggegrunde og sommerhuse i Hjrring. Boliger til leje og til salg i Region Sjlland Villahus til salg. Danske feriehytter i Polen Lej en uge i hyggelig feriehytte i det sydlige Polen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.